Meniu
Coșul meu

Termeni și condiții

Site-ul wellromania.org. este administrat de Asociatia Persoanelor cu Dizabilitati “Well”cu sediul social in Bucuresti, avand Codul Unic de Inregistrare RO33408120 denumita in continuare WELL.

WELL permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul „Vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul „Utilizator” al site-ului se intelege orice „vizitator” care se inregistreaza ca „utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul magazinului online wellromania.org. Utilizarea acestui site exprima acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din acest document.
WELL poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului wellromania.org, modificari de structura, accesibilitate sau poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, WELL poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Produse si politica de preturi

WELL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul wellromania.org sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. WELL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari WELL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, pot exista pe site produse cu preturi expirate sau sub limita de stoc. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final si disponibilitate cele acceptate de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari WELL.
WELL nu ofera garantie implicita in ceea ce priveste corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propria raspundere.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu informativ, iar produsele livrate pot fi diferite de imaginile prezentate, in orice mod (culoare, accesorii, aspect, ambalaj, etc.).

Detaliile despre produse (denumiri, descrieri, specificatii tehnice, imagini) sunt indicate de producatori, importatori sau reprezentanti ai fiecarei marci, motiv pentru care WELL nu isi asuma responsabilitatea pentru acestea. WELL si partenerii sai pot modifica descrierile si specificatiile produselor fara instiintare prealabila.

Facturare si plata

Plata poate fi facuta prin virament (numai dupa primirea facturii pe mail);

Virament
Metoda de plata preferata de catre clientii cu persoanalitate juridica. Viramentul se poate face NUMAI dupa ce ati primit factura pe mail, in contul WELL:

Asociatia Persoanelor cu Dizabilitati ‘Well’
CIF: 33408120
IBAN: RO86FNNB013403083308RO01
Credit Europe Bank

Livrare si transport

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toata tara prin firma de curierat rapid Nemo Express. Produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, WELL va pastra bunurile comandate timp de trei zile, perioada in care va incerca sa contacteze utilizatorul din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata.

Termen de livrare

Produsele comandate se livreaza de la sediul WELL in termen de 3 zile lucratoare de la confirmarea platii prin virament.

Confidentialitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Asociatia Persoanelor cu Dizabilitati Well are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe wellromania.org, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

WELL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul bilunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

WELL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Wellromania.org poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul wellromania.org, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Wellromania.org primit prin email.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, WELL nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte WELL in cel mai scurt timp.

Abonare Newsletter

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Politica de returnare

Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Utilizatorul wellromania.org pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii. Cheltuielile de returnare sunt suportate de utilizator, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului wellromania.org sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului wellromania.org si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.