Meniu
Coșul meu

Lifesystems

Brand: Lifesystems Model: 42212
Un aprinzator profesional, compact, cu tija dubla, cu design pliabil, ce ofera o solutie completa de aprindere a focului, mai ales atunci cand posibilitatile sunt limitate. Dispunand de o tija de magneziu pentru tinder (iasca, material inflamabil), o tija de ferroceriu pentru scanteie ( Ferroceriul ..
69,00 Lei
Brand: Lifesystems Model: 34020
Este normal sa gasiti capuse peste tot, mai ales daca va aventurati sa calatoriti in zone cu  climat cald si umed. In cazul in care aveti o capusa pe piele este foarte important sa eliminati prompt toate partile corpului acesteia. Cardul Lifesystem va ajuta sa eliminati cat mai eficient si rapi..
25,00 Lei
Brand: Lifesystems Model: 6580
Daca veti gasi o capusa pe corpul dvs. sau al copilului dvs., veti dori sa o eliminati cat mai repede posibil, prin indepartarea tuturor partilor acesteia.Penseta  pentru indepartarea capuselor, de la Lifesystems, este proiectata ergonomic, pentru inlaturarea eficienta a capusei, fara a lasa ca..
19,00 Lei
Brand: Lifesystems Model: 6420
Spray-ul natural 30+ impotriva insectelor are in compozitie un amestec de uleiuri vegetale naturale derivate din plante, precum lamaia si eucaliptul. Ingredientul activ Citrepel®75 are efecte dovedite impotriva tantarilor, musculitelor, mustelor, mustelor de nisip, si capuselor. Contine, de asem..
57,00 Lei
Brand: Lifesystems Model: 34210
Sprayul Natural Lifesystems reprezinta solutia rapida si eficienta pentru toti acei care au ghinionul de a suferi o intepatura sau o muscatura de insecte, in timpul calatoriilor sau plimbarilor. Datorita extractului natural  de hamamelis, calmeaza rapid mancarimea si racoreste pielea pentru ame..
30,00 Lei
Brand: Lifesystems Model: 6350
Sprayul EX4 este o solutie de tratament de lunga durata, impotriva insectelor ( a tantarilor, in special ), pentru țesături și textile. Adauga un strat eficient de protectie a fibrelor, ce rezista pe durata mai multor spalari a obiectului textil, dupa doar o singura aplicare. Ideal pentru utilizarea..
53,00 Lei
Brand: Lifesystems Model: 6344
Solutia Lifesystems EX8 anti tantari este un tratament rezistent la apa sau lichide, ce va acționa sub forma unui strat suplimentar de protecție a plasei dvs. pentru tantari, distrugand orice insecta ce vine in contact cu suprafata sa. Un tratament aplicat va dura timp de 2 ani sau  20 de spălă..
45,00 Lei
Brand: Lifesystems Model: 20310
Kitul de prim-ajutor pentru sporturile pe zapada este pachetul nostru cel mai compact si de baza pentru cei care participa la sporturile de iarna. Conține 21 de articole pentru tratarea vatamarilor minore pe versanti.General1 x Fișa de prim ajutor1 x Patura termica1 x Manusi din vinil de uz medical ..
107,00 Lei
Brand: Lifesystems Model: 1000SI
Kitul de prim ajutor dentar este un kit compact pentru tratamentul de urgenta al dintilor. Acest kit este conceput ca o masura temporara, pentru a fi utilizat în caz de urgenta pana cand veti gasi un medic dentist de incredere, pentru a administra tratamentul complet. Kitul include o pasta de ..
84,00 Lei
Brand: Lifesystems Model: 23020SI
Trusa rim ajutor pentru sporturile de iarna este conceputa in special pentru familii sau grupuri de mai multe persoane. Acest kit este compact si usor, perfect pentru a te mentine in siguranta, pana la intoarcerea inapoi, la baza  de plecare, continutul sau cuprinzand o gama larga de produse me..
264,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)